BKS Meubelbedrijf in vele vormen te zien

BKS is een bedrijf die een hele hoop verschillende meubels produceert. Dit doen ze al heel wat jaren lang. Het is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de grootste meubel fabrikanten van Nederland. Ze maken uitsluitend houten meubels. Ze maken alleen gebruik van massief eikenhout wat ervoor zorgt dat ze kwaliteit kunnen garanderen.

Waarom eikenhout?

Eikenhout staat bekend als de meest gebruikte houtsoort ter wereld. Iedereen kent het wel en daar is een goede reden voor. Eikenhout is van zichzelf super sterk en stevig. Tegengesteld van een berk of een esdoorn is het eikenhout veel steviger dan andere soorten hout. Je kunt er dus langer mee doen. Verder is eikenhout ook veel eenvoudiger te bewerken dan andere houtsoorten. Doordat dit hout zo stevig is kun je het goed zagen en buigt het niet zomaar om als je dit niet wilt.

Verschillende stijlen

Veel bedrijven staan bekend om een bepaald soort stijl. Dit komt doordat ze vaak zelf designen of een vaste designer hebben die toch een bepaalde stijl heeft waar deze persoon graag in werkt en mooi vindt. Bij BKS hebben ze verschillende designers waardoor ze iedere keer weer een nieuwe stijl kunnen opleveren. Dit maakt dat ze zo veel meubels maken en steeds maar blijven verrassen met de verschillende stijlen. Iedere collectie valt onder een andere naam en soms hebben ze een ervoor gezorgd dat die bepaalde stijl onder een zusterbedrijf valt zoals Dover Meubelen. 

Voorbrood Meubelen B.V.

De collectie van Dover

De Dover collectie is een moderne en eigentijdse collectie. De meubels zijn gemaakt zoals verwacht van massief eikenhout en er is geen enkele kans op oneffenheden, omdat ze ervoor zorgen dat de noesten worden verwerkt. De meubels ogen rustig en pakken niet de aandacht in de kamer. Zo vallen de rest van de meubels extra op. Naast de meubels hebben ze ook perfect passende vloeren bij deze meubels. Sterker nog ze kunnen jouw hele woonkamer designen. Ze hebben hier namelijk een heel team voor.

Interieurspecialisten

Het team dat zorgt voor de inrichtingen van mensen zijn gespecialiseerd in het vinden van de perfecte oplossing voor jouw woonkamer. Iedere woonkamer is anders en moet met een ander oog bekeken worden. Gelukkig gaat dit proces een stuk beter en eenvoudiger door de kennis die dit team van BKS heeft opgedaan in het verleden. Ze houden overal rekening mee van de leidingen die er al lichen tot de stopcontacten die er hangen. Samen met jou gaan ze in overleg om de best mogelijke oplossing te vinden in jouw stijl. Ze maken een 3d-tekening van jouw woonkamer en zodra je deze goedkeurt gaan ze aan de slag om deze woonkamer om te toveren tot een waar paradijs.

Kant en klare sets

Als je niet zo een kei bent in het samenstellen van een goed interieur kun je bij Dover ook een kant en klare set kopen om een deel van jouw woonkamer in te delen. Dit kan bijvoorbeeld een tv meubel met kasten zijn of een dressoir kast met tafel.

Meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *