De áller hipste babykamer

Zoals voor elke kamer in het huis zijn er verschillende woontrends. Een babykamer is natuurlijk een van de leukste kamers om in te richten, de voorpret tijdens het wachten op je kindje wordt hierdoor alleen maar groter. Ga je voor een roze, blauwe of een meer neutraal gekleurde kamer? De opties zijn eindeloos en ook het kiezen van een thema is niet geheel ongebruikelijk. Thema’s zoals de dierentuin, de ruimte  of bijvoorbeeld Nijntje zijn erg populair onder babykamers. Wat mag je nou echt niet missen bij het inrichten van je babykamer?

De meubels

Als je een kindje verwacht ben je al met zoveel verschillende dingen bezig, dat het handig is om een overzicht te hebben van welke meubels het meest belangrijk zijn voor een babykamer. Het wiegje of het baby bedje, de commode en een kledingkast zijn natuurlijk onmisbaar. Om een leuke toevoeging te doen aan een wiegje of een baby bedje zijn klamboes erg populair. Het staat natuurlijk niet alleen heel leuk, maar het beschermt jouw kleine ook tegen insectenbeten en dat is niet geheel onbelangrijk. Neem eens een kijkje op

www.bambulah.com/nl/baby-kinderkamer-klamboes/ voor de aller leukste klamboes voor baby en kinderkamers.

De decoratie

Om echt sfeer te kunnen maken in de babykamer is decoratie natuurlijk erg belangrijk. Met het toevoegen van decoraties is het mogelijk om echt een thema te creëren in de babykamer. Hierbij is het wel belangrijk dat de decoraties groot genoeg zijn dat ze natuurlijk niet gevaarlijk zijn voor een rondkruipende baby. Of zorg ervoor dat de decoraties hoog op een kast of aan de wand worden geplaatst. Zo is de kamer niet alleen gezellig, maar ook kindvriendelijk. Daarnaast is het toevoegen van een kleed ook altijd een goed idee in een babykamer. Dit is niet alleen een erg leuke toevoeging aan de kamer, maar ook kunnen baby’s hier lekker op spelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *