De woontrends van 2022 voor ouderen

Je ziet regelmatig blogs voorbij komen waarbij de focus op de jongeren ligt, maar ik vind dat we ook eens wat meer tijd mogen schenken aan de oudere generatie. Want deze doelgroep is bereid om te luisteren naar adviezen op het gebied van woontrends. Ook al denken vaak nog terug aan die goede oude tijd. Wil jij nu eens goed woonadvies hebben en val jij binnen deze vergeten doelgroep? Lees dan gerust door!

Waar moet je op letten in huis?

Als je al een tijdje in hetzelfde huis woont dan ga je sommige dingen niet meer opvallen. Je wordt er als het ware blind voor. En dat is zonde! Zeker als je al meer dan 10 jaar in hetzelfde huis woont zijn er wel eens wat dingetjes die je kan verbeteren. Ik ga je uitleggen aan welke 3 dingen je dan kan denken.

1) Kleuren

Veel mensen die roken hebben niet door dat de kleuren in huis behoorlijk verkleuren. Dit zorgt er voor dat wit ondertussen geel is geworden. Als je bezoek krijgt dan valt dit direct op. Tijd dus om weer eens goed te witten! Ook zien we vaak dat bepaalde gebruikte kleuren in huis niet meer van deze tijd zijn. Laat je dus eens inspireren door de huidige trends en neem de gebruikte verfkleuren weer eens onder de loep.

2) De vloer

De ondergrond wordt veelvuldig gebruikt en kan dus behoorlijk slijten. Er ontstaan krassen door het verschuiven van stoelen. Je vloer heeft het zwaar te verduren. En daarom is het goed om eens goed naar je vloer te kijken. Soms kan het al helpen als je de vloer weer eens goed laat opschuren en opnieuw laat lakken. Wil je liever een hele nieuwe vloer? Overweeg dan toch eens om de allernieuwste trend te bekijken: de visgratenvloer!

3) Meubels

En als laatste hebben we het nog over je meubels. Je interieur is een ontzettend belangrijk onderdeel van je huis, maar ook hoe je jouw huis beleeft. Daarom ben je soms wel eens toe aan nieuwe meubels. Wil je jouw huidige meubels liever houden en zijn ze toch toe aan een upgrade? Bekijk dan eens een meubelstoffeerder in de buurt: https://meubelstoffeerderijbrabant.nl/meubelstoffeerderij-breda/

Laat je huidige meubels opknappen zodat je weer jaren vooruit kan in jouw huis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *