Echt hout in de badkamer

eiken badkamermeubel

Voorheen was het niet denkbaar dat je een eiken badkamermeubel in de badkamer had staan, tegenwoordig zie je het steeds vaker en is de houtsoort niet meer weg te denken.Een  eiken badkamermeubel geeft niet alleen een mooie uitstraling, het geeft ook een zeer luxe sfeer in de badkamer. In zowel nieuwbouwwoningen als klassieke huizen kom je de houtsoort tegen, in iedere denkbare opstelling. Kies voor een eigen kleur, en ook de accessoires zijn naar wens te kiezen om je eigen smaak te maken.

eiken badkamermeubel

Perfect om toe te passen in de badkamer

Heel veel mensen hebben het idee dat hout geen geschikt materiaal is om te gebruiken in de badkamer, toch is de basis van bijna elk badkamermeubel hout. Vaak is er gekozen voor een andere afwerking om het hout te beschermen, en het meubel een bepaalde uitstraling te geven. Neemt niet weg dat je eiken badkamermeubel perfect kunt gebruiken in de badkamer, natuurlijk moet deze wel op de juiste wijze zijn afgewerkt om het meubel tegen vocht te beschermen.

Warme sfeer en goede functionaliteiten

Een eiken badkamermeubel is prachtig om te zien, toch moet een meubel voor in de badkamer ook functioneel zijn. Misschien wil je het gebruiken voor een bepaald doel, het opbergen van de handdoeken of het neerzetten van je badproducten. Bij een badkamermeubel hoort natuurlijk ook een mooie spiegel, in de meeste gevallen is deze ook verkrijgbaar met een lijst in dezelfde houtsoort. Ook voor een badkamer op maat ben je bij vanheckbadkamers.nl aan het goede adres.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *