Het verhuren van je woning

Verhuurmakelaar Amsterdam

Je woning verhuren is een traject welke niet eenvoudig is als je niet precies weet wat je moet doen, het is een web aan regels en voorschriften waar je bij het opstellen van een contract bijvoorbeeld rekening mee moet houden. Dan hebben we het nog niet over het screenen van de huurders, tref je wel een partij die goede intenties heeft en de woning kan betalen? Allemaal belangrijke elementen waar je als verhuurder mee te maken krijgt, ben je hier niet in gespecialiseerd is het beter dit uit te besteden aan een partij die dit wel heeft. Verhuurmakelaar Amsterdam is dé expert op het gebied van verhuren van woningen.

Welke huurder wil je vinden?

Natuurlijk wil je de perfecte huurder vinden voor je woning, het vrijstaande huis wat je hebt gekocht als investering moet goed mee omgegaan worden door een huurder. Door een huurder goed te screenen, voorkom je al de meeste problemen. Zeker financieel is dit het geval, je moet de zekerheid hebben dat de huurder iedere maand netjes de huur overmaakt. Maar ook op het gebied van het onderhoud wil je niet teveel zorgen hebben, verhuurmakelaar Amsterdam neemt deze zorg uit handen. 

Kwaliteit tegen een voordelige prijs

Flexibiliteit is ook een zeer sterk punt van verhuurmakelaar Amsterdam, wil je bepaalde elementen wel en niet geregeld hebben of in je de huur liever zelf? Geen probleem, er kan een contract opgesteld worden die naar jouw wens is opgemaakt, met de punten die de verhuurmakelaar op zich neemt en de punten die je als verhuurder regelt. Voordeel is ook dat je weet waar je aan toe bent, door de vaste fee die wordt berekend voor het vinden van een huurder, een bezichtiging en het opstellen van een huurcontract. Heb je meer woningen te verhuren, dan wordt er bekeken of er voordelen kunnen worden geboden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *