Hoe je een voordelige verhuizing kunt realiseren

Als je gaat verhuizen komen daar veel kosten bij kijken. Er zijn een hoop dingen die betaald moeten worden zoals het verhuisbedrijf, de verhuisdozen en de inrichting van je nieuwe huis krijg je ook niet gratis. Wij hebben een aantal tips om kosten te besparen op de verhuizing. Alles wat je kan besparen op een verhuizing is namelijk leuk meegenomen. 

Verhuisdozen 

Verhuisdozen zijn nogal prijzig. En hoe meer spullen je hebt, hoe meer verhuisdozen je nodig hebt dus hoe meer geld dat gaat kosten. Je kunt proberen om verhuisdozen te lenen bij familie en bekenden. Ook kun je op bijvoorbeeld Marktplaats voor een laag prijsje tweedehands verhuisdozen regelen. Bij veel verhuisbedrijven als voordelige verhuisservice zitten verhuisdozen bij de prijs inbegrepen. Bij andere verhuisbedrijven kun je aangeven hoeveel verhuisdozen je nog hebt en  dan wordt de prijs daarvan apart berekend. 

Het laatste wat je kunt doen is een paar bezoekjes brengen aan de supermarkt. Bij de supermarkt hebben ze namelijk veel dozen die je gratis mee kunt nemen denk namelijk aan dozen van chips, bananen en ander fruit. Je moet wel enigszins geluk hebben er nog goede en stevige dozen te vinden zijn in de supermarkt. Je kun het dan nog altijd aan een medewerker van de supermarkt vragen. 

Doordeweeks 

Maakt het voor jou niet uit op welke dag je gaat verhuizen. Het is dan voordeliger om op een door de weekse dag te verhuizen. Veel mensen verhuizen namelijk op zaterdag of zondag. Bij de verhuisbedrijven als Verhuisbedrijf Hoofddorp  is het dan erg druk daarom gaan dan ook de prijzen omhoog op drukke dagen als zaterdag en zondag. Wanneer je vragen hebt over wanneer jij het beste kan verhuizen kijk dan voor meer informatie op de website van voordelige verhuisservice. 

Handdoeken/ sokken 

Het is niet gebruikelijk om bubbeltjesplastic in huis te hebben. Bubbeltjesplastic is ook vaak duur om aan te schaffen. Bubbeltjesplastic kan je vaak niet in kleine hoeveelheden kopen. Handdoeken en sokken heeft iedereen in huis en heeft dezelfde werking als bubbeltjesplastic. Het heeft allebei bescherming aan je spullen waardoor de kans minder groot is dat de spullen kapot gaan of beschadigen. kleine voorwerpen als theekopjes kun je in een sok stoppen. Grotere voorwerpen kun je wikkelen in een handdoek. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *