Jouw woning mooi aankleden met schuifdeuren op maat

Wanneer je net een nieuwe woning hebt gekocht, wil je het natuurlijk helemaal aankleden op een manier die jij mooi vindt. Een leuke optie is dan om te gaan voor stalen deuren. Deze zijn er in verschillende soorten en maten, en je kan vaak kiezen tussen glas en leer. Het zorgt ervoor dat de sfeer in jouw huis net wat luxer is dan met de normale standaard deuren. Wanneer je bijvoorbeeld niet veel ruimte hebt in je huis, kan je een stalen schuifdeur kopen. Eén van de bedrijven waar dit een mogelijkheid is, is bij het bedrijf De Rooy Metaaldesign. Hier kan je jouw schuifdeur op maat laten maken precies zoals jij wil. 

Voordelen van een stalen schuifdeur

Een stalen schuifdeur is ten eerste een echte eyecatcher, maar daarnaast zijn ze ook heel erg multifunctioneel. Zo zorgen ze er bijvoorbeeld voor dat er heel veel licht de kamer kan binnenvallen en heb je ook maar weinig ruimte nodig om de deur te kunnen plaatsen. Je kan er namelijk voor kiezen om de deur in de muur te laten schuiven, zodat hij volledig aan het zicht onttrokken kan worden. Wanneer je juist de deur als een soort kunstwerk aanwezig wil laten, is het ook mogelijk om de deur voor een muur te laten schuiven zodat het patroon nog goed te zien is. 

Schuifdeur op maat

Wanneer de standaard deuren jou niet genoeg interesseren, is het ook mogelijk om de schuifdeur volledig op maat te maken. Hierbij kan je zelf kiezen voor de vormen van de vlakken, maar ook of je gebruik wil maken van glas of leer. Daarnaast is het dan natuurlijk ook mogelijk om zelf de kleur van de deur te kiezen zodat hij helemaal naar wens gaat zijn van jou en de deur goed past op de plek waar jij hem wil hebben. En omdat je ook zelf kan kiezen of je de deuren in de muur wil laten schuiven of juist ervoor, is er genoeg keuze voor iedereen om de perfecte deur te krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *