Kei-gaaf uw eigen design maken

Raamfolie met naam

Wat maakt jou uniek? Wat is iets waarvan je vrienden en familie zeggen, ja dat is typisch iets voor jou? Wat dat ook is, bij kei-gaaf kunnen ze er wat mee. Kei-gaaf is een webshop van het moederbedrijf BiMa Design. Hier kan je kiezen uit talloze ontwerpen aan raamstickers, muurstickers, canvasdoeken en zelfs raamfolie met naam. Doordat je je eigen afmetingen kunt invoeren en je eigen bedrijfsnaam, logo of afbeelding kunt toevoegen aan het ontwerp, krijg je iets unieks en speciaals. Er is zelfs op de website een ontwerp tool te vinden, waarmee je een eigen ontwerp kan samenstellen. Kom je er niet helemaal uit? Dan helpen de medewerkers van Kei-Gaaf je graag even op weg.

Aan de slag met de design tool

Raamfolie wordt steeds populairder, tegenwoordig kan je ze overal kopen op rollen. Denk bijvoorbeeld aan de bouwwinkels of woningdecoratie winkels. Patroontjes, standaard huisnummers en effen kleuren zijn daar de norm. Maar wat nou als je eens toe bent aan wat anders, iets dat een bijzondere uitstraling heeft? Met de nieuwe ontwerp tool op de website van kei-gaaf, kan je van elk materiaal je eigen ontwerp maken. Dit betekend dat je je eigen foto’s kan uploaden, maar ook een logo van je bedrijf. Het grootste voordeel van raamfolie over bijvoorbeeld plakfolie, is dat raamfolie gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen is. Het laat namelijk geen resten van lijm of de plaklaag achter, omdat het werkt met statischiteit. 

Raamfolie met naam

Hulp voor bedrijven

Ben je voor je bedrijf op zoek naar een nieuwe uitstraling, bijvoorbeeld voor de ramen aan de kant van de straat of op de schotten van het terras? Denk dan eens aan de kleurige mogelijkheden die bij je huisstijl passen, of de strakke designs die gemaakt kunnen worden. Met jouw wensen en de expertise van Kei-Gaaf en BiMa Design, komt er altijd een eindproduct uit waar je trots op kan zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *